Осінь, пора дощів і застуд?

   Осінь чомусь у більшості людей асоціюється з чимось сумним, можливо, адже дні стають коротші, небо переважно затягнуте хмарами, ллється дрібний дощ, традиційна простуда, а попереду нас чекає зима. Вже зовсім скоро прийдеться іти на роботу затемна і повертатись також коли уже темно, а позаду залишилось літо на котре було стільки надій і чомусь, як завжди, не всі плани котрі так довго складали на літо, вдалось втілити в життя.
   Та чи все так погано? Ні, осінь буває різною, осінь - не тільки повернення з роботи в темряві під моросящий дощ, шморгаючи носом. Недарма осінь називають - різнобарвною, сотні барв навколо, просто потрібно зупинитись та поглянути і лише на одному дереві ми побачимо зелений, червоний, жовтий та ще десятки відтінків цих кольорів.
   Ось такою, може бути осінь на Чорногорі


або такою в Олеському замку,


а ось яка осінь в горах поблизу озера Синевир


 
   Обирати нам, якою зробити нашу осінь, під пледом перед ящиком, переглядаючи рекламу препаратів від застуди), чи насичену барвами та враженнями. Кажуть осінь - найкраща пора для подорожі замками, а їх у нас вистачить на всі вихідні дні осені.
   Як бачите ці картинки взяті не з журналів чи кіно, це реальні фото осені в нашій країні, після кількох подорожей, осінь уже не буде у вас асоціюватись з дощами і застудами, а з золотистими травами Карпатських полонин і хмарами, що нависли над гірськими хребтами, та до котрих легко дотягнутись рукою, замками на подвір'ях котрих лежить червоне та жовте листя контрастуючи з сірими мурами. Все, що нам потрібно - іноді покидати зону комфорту.


Немає коментарів:

Дописати коментар