Твір на тему: "Як я провів літо")))

   Якось так склалось, що літо я провів, переважно, ось так)


   Непогано виглядає, але в реальності все набагато краще.


   Фото зроблено на одній з полонин дорогою на гору Кукул, куди ходив в останні дні літа, це -можна сказати, єдиний мій похід в гори за все літо(, якщо не рахувати матрасний відпочинок в Славське.
   Правда, вдалось ще відвідати Чернівці


 і Хотинську фортецю


    Також побував в Стільському городищі, що неподалік Миколаєва, Львівської області.


   Звичайно, хотілось провести це літо цікавіше, планувалось набагато більше подорожей, але плани - планами, а життя вносить свій коректив і на жаль, нечасто в кращу сторону. Були ще вилазки на природу, але це все не те. Чомусь так склалось, що від літа очікуєш чогось нового, вражаючого та незабутнього, можливо, набутий інстинкт з шкільних років, коли літо було порою, майже, повної свободи).
   Та не біда, попереду осінь яка за останні роки майже не відрізняється, погодою, від літа, а інколи навіть частіше радує нас погожими днями, хоча справа навіть не в погоді, просто є місця котрі хочеться побачити влітку, коли зелена трава, яскраве сонце, пташки співають).
   Влітку, правда, довший світловий день і є можливість більше пройти за день, і відповідно більше побачити, зате осінню, коли скоріше зупиняєшся на ніч в поході, є більше часу для посиденьок біля вогню, а коли мандруєш містами то скоріше вмикають освітлення вулиць та пам'яток і можна швидше поглянути на вечірнє місто, бо часто буває в подорожах вихідного дня так, що уже пора повертатись додому коли сонце ще високо над горизонтом, а так хотілось пройтись вечірнім містом.
   Літо - літом, а мандрувати можна протягом цілого року), дивує коли люди кажуть, а навіть більше - стверджують, коли їм пропонуєш кудись поїхати, що їхати треба влітку, хоча, як показав досвід, ця категорія людей сидить вдома не тільки зимою, осінню чи весною, але і літом так само). Так повелось, що літо - пора відпусток, канікул та не варто бути тими людьми котрі "Весь тиждень чекають п'ятницю, весь місяць свята, весь рік літа і все життя щастя" (с).
   І хоча літо я провів, більше, в очікуванні та плануванні подорожей та походів, але ж життя не закінчується літом), тож маю надію, що все попереду...


Немає коментарів:

Дописати коментар