Карта маршруту Кострич, Шпиці та Озеро Несамовите

   Маршрут: Кривопільський перевал - полонина Веснарка - гора Кострича - гора Кострич - полонина Псарівка - село Бистрець - полонина Гаджина - Довбушева криниця - Довбушів стіл - Шпиці - озеро Несамовите - Заросляк (приблизно 33 кілометри).



Клікніть по зображенню щоб збільшити





   Маршрут починається з Кривопільського перевалу. До перевалу можна доїхати будь-яким автобусом, що їде з Івано-Франківська (через Ворохту) чи Ворохти до Верховини.


   Від Кривопільського перевалу до полонини Веснарка, гори Кострича та гори Кострич веде маршрут позначений на карті червоним.



   Хоча на самому перевалі і на маршруті, а також на вершині гори Кострич ви можете зустріти синє маркування.


   Зустрічається також жовтий маркер короткого маршруту з хребта Кострич до Кривопільського перевалу..


   З хребта Кострич до полонини Псарівка та села Бистрець веде жовте маркування.



   З села Бистрець до криниці Довбуша та Довбушевого столу, урочища Гаджина, а далі до гори Шпиці, поки що, маркованого маршруту немає (може воно і на краще), але є польова дорога до полонини, котра далі переходить в гірську стежку.


   Зі Шпиць до хребта Чорногори веде зелене маркування, а далі до озера Несамовите червоний маршрут.




   З озера Несамовите до Заросляка - жовте маркування.



   З турбази, а точніше - спортбази Заросляк до Ворохти, як і з Ворохти до Заросляка, добратися можна тільки приватним транспортом, ціна за 8-10 місний бус влітку 2015 була 500 гривень. Громадський транспорт сюди не їздить. Можна спробувати дійти до траси Ворохта-Верховина (в туристичний сезон можливий варіант, що вас дорогою підберуть екскурсійні автобуси) - це ще, приблизно 12 кілометрів, де вже їздять рейсові автобуси.




Немає коментарів:

Дописати коментар