Карта маршруту: "Від Горган до Сводовця"

   Маршрут: село Бистриця - гора Гропа - гора Велика Братківська - перевал Околе - гора Татарука - гора Трояска - гора Геришаска - хребет Апшинець - гора Крачунєска - гора Стіг - Драгобрат




Клікніть по зображенню, щоб збільшити











   З села Бистриця до гори Гропа веде маршрут маркований чорним маркером (через вирубку лісу поблизу дороги - маркування дуже погане), з Гропи до гори Велика Братківська ідемо по стовпчиках старого кордону.


   З гори Велика Братківська до перевалу Околе маршрут позначений зеленим маркером, до якого після витоків Чорної Тиси приєднається жовтий маркер.



   Від перевалу Околе до гори Татарука - темно-синій маркер.


   Між горами Татарука та Трояска маркування немає, але там добра дорога, по якій потрібно іти весь час на північ, після гори Трояска дорога почне звертати в східному напрямку і приведе вас до червоного маркеру, по котрому дійдете до гори Геришаска і далі по хребту Апшинець аж до гори Стіг і Перемички, що за нею.


   Щоб спуститись в Драгобрат з Перемички ідемо зеленим маршрутом - котрим можна дійти до Ясіні, я після спуску в Драгобрат (через погану погоду) в Ясіню ішов жовтим маршрутом, маркери котрого починаються в Драгобраті.








Немає коментарів:

Дописати коментар