Мрія

   Що таке мрія? Щось нездійсненне, далеке, що не дає нам заснути? Та ні, мрія - це скоріш за все те, що завжди поруч з нами, що дає наснаги жити і боротись, що приходить до нас у снах.
   Мрії в житті сучасної людини, на мою думку, відіграють важливу роль, вони допомагають нам відволіктись від суєти і перенестись туди, де ми справді хочемо бути і хоча б в уяві побачити те, що справді хочемо.


   Та дивно, як життя змінює наші мрії. Згадайте, якщо зможете, свої дитячі мрії і порівняйте їх з теперішніми. Наскільки вони змінились? Мабуть кардинально). В дитинстві ми мріяли про щось світле, духовне, чому немає ціни, а зараз? Про телевізор з діагоналлю 52.


   Життя змінює нас, а разом з нами змінюються і наші мрії(. Тепер наші мрії, більшість з них, продиктовані нам рекламою і чомусь коли ми таки здійснюємо одну з таких маленьких, продиктованих мрій, задоволення від цього на тиждень два в окремих випадках - місяць. Ех, здійснити, хоча б одну з дитячих мрій...)


   А мрії здійснюються і це 100% інфа). Навіть з власного досвіду - завжди мріяв подивитись на хмари зверху і от в одному з походів, природа таки подарувала мені це незабутнє видовище. Пройшло з цього моменту вже багато часу і уже не раз я дивився на хмари зверху, а все одно коли згадуй цей момент - радий, як слон))), настрій одразу підіймається, адже тоді збулась, хоч і невеличка, зате моя мрія.
   А пам'ятаєте кліп про ківі? Важко зробити так щоб мрія змінила твоє життя, до того коли життя змінить твої мрії, але воно того варте, бо коли людина перестає мріяти, тоді...



Немає коментарів:

Дописати коментар