Карта маршруту до скелі Орел

   Маршрут: село Дубина - водоспад на ріці Кам'янка - озеро Журавлине - скеля Орел (приблизно 7 кілометрів)


   Як добратись до водоспаду Камянка, ви вже мабуть знаєте, а якщо ні - то в селі Дубина, якщо їдете  з сторони Стрия, зверніть ліворуч і весь час по, можна сказати, головній дорозі доїдете до КПП де з вас можуть взяти кілька гривень за проїзд, якщо машиною чи прохід, якщо пішки.
   Коли їдете автобусом то попередьте водія, що вам потрібно вийти біля повороту до водоспаду Кам'янка ( усі водії Сколівських автобусів в курсі де зупинити), а для тих хто вирішив добиратись авто ще кілька карт.




   Хто добирався машиною, може залишити її поблизу магазинів біля водоспаду Кам'янка.
   Далі по дорозі від водоспаду ви знайдете карту на гору Лопата,



на Лопату нам поки що не потрібно, тож йдемо ще далі поки з лівої сторони дороги не побачимо вказівник до озера Журавлине.


   До озера Журавлине ви дійдете зовсім просто, правда потрібно буде трішки піднятись вверх, а далі через місточок і ви на озері.



   Щоб дійти до скелі Орел з озера Журавлине, вам потрібно повернутись до містка. перед містком буде стежка, що веде ліворуч (маршрут на карті не зовсім точний).


   Стежка маркована, правда ближче до верху хребта маркери зустрічають все рідше, але можливо тепер маркування змінилось і стало кращим (фото зроблені в березні 2016).



   Від скелі Орел є маркування на стежці, що веде вниз, скоріш за все нею можна вийте до одного з скельних комплексів "Острова Пасхи". Піднімаючись вище від скелі Орел (в лісі) ви натрапите на кам'яні розсипи, які мабуть також є частиною території яку називають "Острів Пасхи".


   Якщо є запитання і зауваження, пишіть в коментарі.





Немає коментарів:

Дописати коментар