Карта маршруту з Ділове до Піп Івана Мармароського

Маршрут: Ділове - Піп Іван Мармароський - полонина Бербелашка - Рахів (приблизно 41 кілометр).



Клікніть по зображенню щоб збільшити


   Ось кілька варіантів, як добратись в Ділове, звідки починався наш похід в Мармароси:
- Зі Львова поїздом Львів-Солотвино (відправлення зі Львова о 20:50) їдете до Солотвино (прибуття о 9:07), а з Солотвино до Ділове добираєтесь рейсовим автобусом які відправляються від автостанції, що неподалік вокзалу.


- Поїздом Львів-Рахів (відправлення зі Львова о 15:35, прибуття в Рахів о 23:42) до Рахова, а з Рахова в Ділове рейсовими автобусами. Суттєвий недолік цього варіанту добирання в тому, що ви дуже пізно приїдете в Рахів і вам прийдеться чекати ранку щоб сісти на автобус в Ділове.
- З Коломиї (якщо починаєте зі Львова то варто виїжджати вночі поїздом Ковель-Чернівці) електропоїздом в Ділове (відправлення з Коломиї о 8:16, прибуття в Рахів о 12:26). З Рахова в Ділове рейсовим автобусом.
   Всі розклади поїздів дійсні на момент публікації - грудень 2016.
   З ділового до гори Піп Іван Мармароський веде червоний маркер маршруту. Маршрут добре марковано, зійти з вірної дороги буде дуже важко).






   Заночувати можна на одній з полонини поблизу Піп Івана Мармароського - Лисича, Латундур, Квасний. На полонині Лисича і Квасний є джерела, тож проблем з водою не повинно бути, але на полонині Квасний, скоріш за все, буде вітряно і прохолодно - варто це врахувати. На полонині Латундур є туристичний притулок з двома двоповерховими лежаками, але є імовірність, що притулок буде зайнятий.
   Щоб зійти з Мармаросів в Рахів, з Піпі Івана Мармароського потрібно повернутись до вказівника на полонину Бербелашка і вийти на зелений маршрут.



   Маршрут марковано непогано, єдина проблема з пошуком маркерів може виникнути на полонині Бербелашка, та при спуску в Рахів (маркування не закінчено), але там ви вже будете бачити місто і проблем, зійти вниз та спитати в когось дорогу до вокзалу чи автостанцій, немає.


   З Рахова ми повертались поїздом Рахів-Львів, якщо плануєте повертатись цим поїздо з неділі на понеділок або після державних вихідних днів то про квитки на потяг варто подбати заздалегідь. 





2 коментарі:

  1. Дуже цікавий маршрут, маємо наміри сходити цього року,
    чи немає у Вас gps треку?

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. На жаль ні, користуюсь паперовими картами від Карпатських Стежок)

      Видалити