Карта маршруту до Верецького перевалу

Маршрут: Воловець -Верецький перевал - Воловець (приблизно 32 кілометри).



Клікніть по зображенню щоб збільшити карти


   Маршрут до Верецького перевалу починається в Воловці. Зі Львова до Воловця найкраще добиратися поїздом Львів-Мукачеве (відправлення зі Львова о 7:10), ще в цьому поїзді є веловагони, попередьте в касі, що вам потрібен квиток саме в веловагон якщо плануєте їхати до Верецького перевалу велосипедом.
   З Воловця піднімаємось на перевал Менчил.



   На перевалі Менчил встановлено вказівник, як доїхати до Верецького перевалу трасою, але їхати через гори трішки швидше і цікавіше - для цього на перевалі Менчил звертаємо з траси на бетонну дорогу до компресорної станції, як показано на карті.



   Перед компресорною станцією звертаємо праворуч і починаємо підйом на хребет, дорогою вам зустрінеться місце з купою труб і манометрів та специфічним запахом газу (запаху можливо не буде, мо коли я був тут то в них щось пропускало😀).



   Вибравшись на хребет, ідемо, а якщо на велосипеді то їдемо), постійно прямо в північному напрямку (як на карті) нікуди не звертаючи з хребта, аж доки на доїдемо до закинутих будівель (руїн) після яких буде виїзд на трасу, з протилежної сторони траси ви побачите памятник воїнам. Переходимо трасу.



   Від памятника до памятного знаку у формі арки на Верецькому перевалі веде дорога проїхавши або пройшовши по якій приблизно півкілометра ви будете перед аркою.



   З Верецького перевалу до Воловця повертаємось тим самим маршрутом. 





Немає коментарів:

Дописати коментар