Карта маршруту до гори Горган-Явірник (Явірницький)

Маршрут: Микуличин - полонина Свинянка - полонина Явірник - гора Горган-Явірницький - полонина Явір - Яремче - водоспад Дівочі Сльози - Яремче (приблизно 22 кілометри).



Клікніть по зображенню щоб збільшити


   Маршрут до гори Горган-Явірник (Явірницький) починається в селі Микуличин неподалік залізнодорожньої станції (жовтий маркер).




   Неподалік урочища Полавець, жовтий маршрут сходиться з синім, далі варто орієнтуватися лише на синій маркер який виведе до полонини Явірник. 






   З полонини Явірник до гори Горган-Явірник маркованого маршруту немає, але знайти шлях буде неважко головне нікуди не сходити з хребта (див. карти). Ще на стежці вам будуть зустрічатись повязки на деревах, що слугують за маркування.




   Неподалік вершини гори Горган-Явірницький є стежка, що веде вниз (спуск доволі крутий), нею можна зійти в Яремче. Поблизу полонини Явір вам почне зустрічатись маркер жовтого маршруту по якому ви вийдете до інформаційного стенду з картою маршрутів в Яремче.





   Якщо буде час і бажання то можна пройтись до водоспаду Дівочі Сльози, що неподалік Яремче, від інформаційного стенду до водоспаду веде синій маршрут.

Немає коментарів:

Дописати коментар