Приблизний маршрут нашого походу в Чорнобильську зону відчуження

   Маршрут приблизний тому, що ми намотали кругів по тій Чорнобильській зоні відчуження стільки, шо тепер точно і не згадаєш, як і куди ми ходили))).

   Нижче зображено орієнтовний маршрут з коротким описом.


Клікніть по зображенню щоб збільшити


   Починали ми з траси десь під Білоруссю), звідки повинні були вийти на залізницю. Цю частину шляху пройшли переважно лісом щоб обійти одне з діючих підприємств і уникнути небажаних зустрічей).


   Хоч і важкувато, але таки вийшли ми на ту закинуту залізну дорогу. Залізна дорога тепер місцями розчищена від дерев і як мені стало відомо можливе її відновлення.
 


   Ночували ми в одній з закинутих будівель обабіч залізниці, а вранці наступного дня звернули з попередньо запланованого маршруту на Прип'ять і потопали до РЛС Дуга.
   Невеликий ліричний відступ - чим ближче до Прип'яті тим був вищий радіаційний фон, принаймні так було поки ми ішли цією залізницею, як там далі точно сказати не можу.



   Звернувши з колії, ми з г"орем-пополам"), таки дійшли до села Стечанка.
 



   Позначив я ще на картах нашого маршруту походу по Чорнобильській зоні відчуження і приблизне місце де ми знайшли воду (невелике болотце), мо комусь стане в пригоді.




   З Стечанки вирушили на Корогод. Друга ночівля була в одній з покинутих хатин цього мальовничого села).


   З Корогоду відбувся наш "штурм"))) РЛС Дуга.



   Виходили ми з зони відчуження вздовж ЛЕП до ріки УЖ. Ріку через погодні умови переходити вбрід не мали бажання і вийшовши на трасу пішли до КПП біля села Дитятки, перед КПП звернули і тихо-мирно вийшли за селом).
   Більш детальніше про те, як ми ходили зоною відчуження можна прочитати в описі походу.


Відео тут



Немає коментарів:

Дописати коментар