Що робити якщо все дістало? Подорожувати!!!

   Мабуть в кожної людини буває момент, коли відчуваєш, що все уже дістало. Перелічувати, що може дістати людину не буду, тому і написав ВСЕ))).
   А що в таких випадках робити? Способів боротися з тим "дістало" багато: таблетки, лікарі (про котрих наші бабусі і дідусі навіть не чули), алкоголь, наркотики (нагадав собі білборд який бачив в Камянці-Подільському)


 і хороші способи: спорт, екстремальний відпочинок, подорожі. Пораджу спосіб котрий допомагає, принаймні мені на всі 100%. Отож беремо рюкзак і їдемо або йдемо. Що це Вам дасть? Вам не знаю, скажу що дає мені. Як тільки автобус, чи поїзд рушає, позаду залишаються проблеми, помаленьку відступають тривоги котрі мучили до тепер і ось уже мчиш на зустріч новому, уже зовсім забувши про те що так тебе дістало. Тепер думаєш тільки про подорож, про те, що чекає тебе попереду...
   А коли перед тобою постають вежі древніх замків чи вершини гір то уже навіть не пам'ятаєш про те все, що дістало, навіть нічого не потрібно робити просто сприймати нові враження. Якщо захотіли пройтись по горам -  ну тут уже зовсім не до "мирських" проблем, тут уже думаєш як би ото пройти ті метри до вершини, а після декількох таких підйомів, коли вже той привал на ніч. Колись знайшов в вк таку картинку


   Кажуть, під час подорожі ми починаємо сприймати світ по-іншому, а значить і на проблеми почнемо дивитись по-іншому. Ніщо не заважає Вам зробити крок до нових вражень,а можливо і до нового життя.


   Тепер Ви знаєте на один спосіб більше, у випадку, що потрібно робити якщо все дістало. Подорожуйте)

Немає коментарів:

Дописати коментар