Як спланувати подорож?

   Спланувати подорож досить просто, я роблю це так - відкриваю Google і в пошуку пишу ТОП 10 найцікавіших місць Львівської, Тернопільської, Закарпатської і т. д. області, або України, все залежить від часу який планую присвятити подорожі.
   Вибираю місце яке сподобалось - це вже зроблено перший і в принципі основний пункт в плануванні подорожі).
   Далі відкриваю Google Earth і дивлюсь точне місце розташування, а заодно чи не має поблизу ще якихось цікавих місць, для цього використовую опцію, що показує фотографії в Google Earth

 
   І переглядаю найбільше скупчення фото поблизу місця в котре збираюсь їхати. Буває, що знаходжу поблизу ще щось цікаве, саме так сталось під час планування подорожі в Ужгород.


   Тепер потрібно знайти інформацію про те, як добратись в місце яке обрали. Тут нам допоможуть карти Google, або той самий Google Earth.
   Заходимо в карти Google в верхньому лівому куті вибираємо МАРШРУТИ




   Вводимо наприклад усім відоме місце куди, мені здається, найважче дістатись зі Львова - Камянець-Подільський.
   Тепер тиснемо ще раз маршрути і вводимо початкову точку, звідки збираємось їхати, наприклад: Львів.


   Вибираємо яким транспортом добратись і якщо Ви вибрали громадський транспорт, підбираємо маршрут який підходить.


   Ще варіант це сайт Укрзалізниці. Тут окрім розкладу потягів можна подивитись вартість квитка та забронювати квиток коли маєте бажання.
   Для цього вибираємо ПАСАЖИРАМ


   Далі з випадаючого списку: Оплата квитків Online


і вводимо міста які нам потрібні наприклад Львів-Луцьк. Обовязково виберіть місто з випадаючого списку.


   Тепер за бажанням можна вибрати дату і натиснути пошук, а далі переглядаємо поїзди і місця котрі вільні. Натиснувши на клас вагону і місце можна глянути ціну.
   Якщо щось, то питайте в коментарях до блогу, можливо підібрати місце вашої наступної подорожі Вам допоможе стаття "Куди поїхати на вихідні зі Львова".
    Все, знаючи куди і як їдеш залишається взяти рюкзак і вирушати в подорож. Звичайно бувають і сюрпризи, усе спланувати неможливо, але що це за подорож без пригод?)


Немає коментарів:

Дописати коментар