Що робити літом?

   Дивно та багато людей не знає, що робити літом))). Можливо і справді, якщо ти студент чи учень і в тебе три вільних місця то виникає таке питання, або таке: "що робити, коли нема чого робити?". Ще варіант - відпустка влітку, стандартний набір: провалятись десять днів на пляжі, з'їздити в село, просидіти кілька днів в будиночку втішаючись радостями матрасного відпочинку - уже набридли, як гірка редька і хочеться чогось нового. Вихідні, програма котрих повторюється кожного тижня, правда, трішки змінюються декорації в залежності від погоди. Посидів в забігайлівці, лісі, біля озера, сходили в клуб, переглянули фільм, перебили всіх ворогів в комп'ютерній грі, оновили аватарку (тепер я за зовсім іншим столиком, або тепер я в іншому дзеркалі) - усе. З часом починаєш розуміти - ти робив це минулого і позаминулого тижня, весь минулий місяць, рік... життя? Набридає, а що робити?
   Покидайте свою зону комфорту, повірте літом може бути комфортно не тільки в коробочках) ідіть, їдьте туди де ще не були, робіть те, що ще ніколи не робили. Можна записатись в екскурсійний тур, чи спланувати подорож самому, піти в похід, або знайти якесь хобі.
   В залежності від вільного часу ви зможете, побувати в надзвичайно цікавих місцях про котрі, колись тільки чули чи дивились передачі по ящику. Навіть, якщо на тиждень тільки два вихідні, відпустки найближчим часом не намічається та й ви давно не студент і не учень, а літо на котре було стільки сподівань проходить - повірте за один чи два дні можна також встигнути побачити щось нове, ось тут мої подорожі тривалістю до трьох днів.
   Надіюсь, комусь допоміг з відповіддю на запитання  - що робити літом?.



Немає коментарів:

Дописати коментар