Літо 2016

   Хотів було написати: "от і прийшло літо 1016-го", але поглянув на календар - та куда там прийшло, літо вже давно тут).
   Куди поїхати літом, навіть не задумувався, бо вже давно є перелік місць де хочеться побувати от тільки, як завжди бракує часу).
   Карпати. Вирішив таки вже вибратись до двох вершин про котрі не забував ще з 2014 коли проходив біля них в поході, в якому так і не вдалось піднятись до вершини Довбушанки. До речі, пора б поспішити до Довбушанки, бо з чуток шо до мене дійшли - з Буковелю на Довбушанку почали будувати дорогу. Отож вже скоро можна буде забути про ще один важкодоступний, навіть трішки дикий і неперевершений куточок Карпат(.
   Маю надію встигну до того часу, коли вершину легендарної гори Карпат заполонять притягнуті туди підйомником туристи з селфі палками), а поки що вдалось лише знову поглянути на Довбушанку з вершини Горгану-Явірницького, до якого ми ходили спочатку літа.


   І якщо Горган-Явірницький зустрів хорошою погодою, то в нещодавньому поході, Хом'як зігнав мене з вершини грозовими хмарами, спалахами блискавок і гуркотом грому. Злива, що все це супроводжувала лише додавала гострих відчуттів).


   Щось не хочуть пускати мене гори на соло прогулянку), а так хотілось пройтись кілька днів, але замість соло прогулянки - соло ночівля на вокзалі). І поки не забув, славнозвісний поїзд Рахів-Львів, хоч і зупиняється на станцій Микуличин, але білетів на цей поїзд в касі Микуличина ви купити не зможете. От така штука, ще й якась там перевірка "ДУЖЕ СЕРЙОЗНА", як пояснили мені провідники поїзда, пояснюючи відмову взяти зайця на борт. Ну на вокзал так на вокзал - нам не привикати, рюкзак під голову, будильник на потрібний час і спиш "як покупаний"))).
   Про цих два походи, а ще про те, як я таки доїхав до урочища Прийма,


   а ще про кілька весняних походів та прогулянок, більш детальніше напишу - десь зимою), бо до зими таки ще буду писати про цікаві місця Львова).
    Ну а наразі маємо середину літа, тож виходимо з шкатулок і топаєм на літній відпочинок , який? Хай кожен обирає сам, агітувати не буду))).
    А коли бракує часу то можна просто пройтись десь неподалік від дому,


   такі прогулянки також радують картинками літа).


   Хоча, навіть день чи два вистачить щоб, було з чого оновити аватарку в соцмережах).
   До нових зустрічей.

Немає коментарів:

Дописати коментар