Старість

Про кружку і палку)))...
   Такою була тема спочатку, але якось воно все бурлило і розвивалось і ось, що з цього вийшло
- стоїш ти спілкуєшся з людьми з якими виріс і яких знаєш з дитинства на різні теми і тут мова переходить на плітки одну з популярних тем світської бесіди).
    Так, між іншим, проскакує інфо що в когось народилась друга дитина і ти такай, так само, між іншим, уточнюєш ім'я людини в якого вже - друга дитина.
    А тут бах - в думках зв'язуються почуте ім'я з образом людини яку ти пам'ятаєш і... та як? Він ж ше ж зовсім малий - та ніхрена чувак, малий він був років десять тому...
   І знов бах... ти уважно оглядаєш людей з якими ріс...
   Ож ніхрена собі ти глянь -  той посивів, а той полисів. Та ну нах.... а далі ще веселіше - ти підходиш до дзеркала, а там на тебе дивиться якийсь лисий, небритий дядько.
   Упс, забув написати до чого це все).
   Так от - все частіше в колі спілкування почало проскакувати слово старість. Ну в старість, після того, як зустрів в горах людину яка бодро топала вверх впевнено обганяючи групи людей які в рази виглядали молодші за людину яка в розмові згадала свій вік -75, ми віримо мало.
   Але старість є старість і чомусь люди таки про неї згадують, а якось, вранці, стоячи неподалік свого ліжка, з кружкою теплого напою в руках та палицями які не ставлю далеко від себе бо йти з ними легше для суглобів))) і я подумав про старість.


   Та часу на роздуми не було багато, бо старість хоч і серйозна штука (можна сміло претендувати на місце в маршрутці і пенсію), але в горах сходило сонце,


   прийшлось допити гарячий напій, спакувати своє ліжко і кружку в рюкзак взяти свій дім на плечі, а палиці в руки та йти). Куди йти? Та хз - десь-туда), напрямок майже, як північний-захід, але у випадку з десь-туда можна йти не звіряючись з GPS, компасом, полярною зорею, мохом на деревах.
   А лисий, небритий дядько помаленьку крок за кроком з дзигаром в писку топає собі не вірячи в чудодійну силу таблеток і мікстур, а ше в рекламу і звісно ж в старість), ну а те шо він ще може підняти сто кіля і трохи пройтись вверх, як і роки тому назад найкращий доказ, щоб підтримувати його віру).
   Ну шо ж - про старість згадав, про кружку і палку згадав). Тема і під-тема посту розкрита).
   Про шо писав, для чого писав? Та хз, а хоча ж ні - про старість, кружку і палки))). Ну і для тих в кого старість в голові).

Немає коментарів:

Дописати коментар