Яку їжу варто брати в похід

Коли ви збираєтесь в похід, їжа та вода повинні бути однією з найважливіших частин вашої підготовки. Пам'ятайте, що в поході варто пити воду кожних 30 хвилин, щоб допомогти поповнити електроліти, втрачені через піт. Без належного харчування ваш похід може стати катастрофою, роблячи вас слабкими і нездатними насолодитися всіма красотами. Спакуйте в свій рюкзак найкращі страви для піших прогулянок, щоб ви могли насолоджуватися походом, не турбуючись про харчування.


Закусочна суміш

Візьміть так звану солону суміш для закусок, яка містить такі предмети, як кренделі, крекери та інші продукти котрі містять складні вуглеводи, що допомагають підігрівати організм і поповнювати втрачені електроліти через потовиділення. Закусочна суміш легко зберігається в невеликих пластикових мішках і вона не сильно важка, а це означає, що ваш рюкзак залишатиметься не важким. Додайте також горіхи та насіння для додаткового білка.

Сушена яловичина

Наповнені білком, ці тонкі смужки сушеної яловичини легко упаковувати, не потребують приготування в поході та довго зберігаються. Вони можуть використовуватись для швидкого перекусу або можуть бути додані до супів чи каш. Зберігайте сушену яловичину в герметичному мішечку або контейнері, щоб зберегти аромат.

Сухофрукти

Ви можете сушити такі фрукти, як абрикоси, банани та груші вдома, під час підготовки до походу. Сушені фрукти є гарним джерелом клітковини, калорій та енергії, а сушіння витягне з них зайву воду, щоб вони були легшими у вашому рюкзаку. Окрім того, що це знижує потребу в свіжих фруктах, сухофрукти не можуть швидко зіпсуватись чи розчавитись в вашому рюкзаку.

Консерви

Консерви невеликі, тому не займають багато місця, а також консерви доволі добре зберігаються в похідних умовах. Взявши консерви в похід ви забезпечите своє тіло вуглеводами, сіллю та білком в одній компактній їжі.


Немає коментарів:

Дописати коментар