Краще туристичне взуття для літніх походів

Похідні черевики забезпечують захист ступні від гострих порід і коріння в поході. Проте в найгарячіші літні дні довгий перехід в традиційних пішохідних черевиках може бути болісними для ваших ніг. Найкраще літнє туристичне взуття легке, добре вентилюється і забезпечує достатній захист, а також надійне адже ви в ньому повинні пройти не один кілометр.


Захистіть свої пальці

Похідні черевики розроблені з міцною підошвою, яка зазвичай містить пластик, який потрібен для перерозподілу впливу коли ви різко наступаєте наприклад на камінь. Ця міцна, негнучка підошва має вирішальне значення для захисту ваших ніг та зменшення втомлюваності м'язів стопи. Пара літнього туристичного взуття повинна бути такою ж захищеною та довговічною, як традиційні пішохідні черевики, навіть якщо верхня частина взуття легша та менша. Вибираючи взуття для літніх походів також не забувайте про комфорт щоб запобігти натиранню ніг, спробуйте кілька пар в місцевому магазині, щоб знайти таку, яка підходить для форми, ширини та розміру ваших ніг.

Легкість і добра вентиляція

Влітку ідеальне пішохідне взуття повинно мати верхню сітчасту структуру, яка дозволяє вашим ногам дихати і прискорює випаровування поту та води. Верхня сітка менш довговічна, ніж повністю шкіряний шар, але компроміс у комфорті може означати різницю між жалюгідним походом та приємною пригодою. Якщо ваші ноги залишаться прохолодними і сухими, ви зменшите свій шанс натерти пухирі на ногах. Взуття з водонепроникним вкладишем, як правило, менш провітрюються, що може призвести до потіння ніг при високих температурах.


Немає коментарів:

Дописати коментар