Карта маршруту: Захар Беркут та гора Маківка

   Маршрут: Тухля - гора Захар Беркут (Путище) - гора Маківка - Тухля (приблизно 19 кілометрів)



Клікніть по зображенню, щоб збільшити


    Пам'ятник Захару беркуту і Франкова криниця в селі Тухля, якщо іти трасою від станції в сторону Славське, буде по правій стороні, пропустити його майже неможливо.


   Спускаючись від пам'ятника Захару Беркуту на горі Путище, варто бути уважним щоб не пропустити стежку ліворуч, що веде вниз (позначена червоним), я спускався по старій ґрунтовій дорозі (позначено зеленим), спуститись реально, але все давним давно заросло дуже високими травами.


   Якщо біля вказівника звернути ліворуч (5 км) то потрапите на нову дорогу. Google Earth її ще не свотографував, але дорога хороша і по ній ви дійдете до самого Меморіалу на горі Маківка. 



    Найкраще, зі Львова, до Тухлі добиратись поїздом Львів-Мукачево, відправлення з головного вокзалу о 7:10, ним можна і повертатись , відправлення з Тухлі о 18:45, якщо плануєте їхати у вихідні квитки варто придбати заздалегідь.



3 коментарі:

  1. Доброго дня, скажіть будь ласка коли ви ходили цим маршрутом, хочу піти ним з донькою 7 років, чи це реально?

    ВідповістиВидалити
  2. Привіт. Перепрошую за пізню відповідь, щойно повернувся з походу.
    Цим маршрутом ходив в серпні 2015, якщо іти з дитиною, краще з гори де стоїть пам'ятник Захару Беркуту спуститись знову в Тухлю, а звідти трасою до початку підйому на Маківку. Просто не знаю в якому стані тепер там дороги і стежки, що спускаються напряму до початку підйому на Маківку (зеленим на карті).

    ВідповістиВидалити