3-денний список харчування для кемпінгу

Одне з задоволень від кемпінгу - приготування смачної їжі на вогні, під навісом дерев або з видом на мальовничі гори. Протягом триденних поїздок, що тривають на вихідних, достатньо, щоб дозволити вам відпочити в природі, але вони ще добрі тим, що вам не доведеться наповнювати вашу машину або автобус на тиждень на харчування. Заздалегідь плануючи меню, спираючись на кількість людей та апетити вашої "кемпінгової" компанії, ви уникнете пакування занадто мало або занадто багато їжі.


Сніданки
Зручна, легка в приготуванні їжа для сніданків під час кемпінгу включає в себе пакети вівсянки миттєвого приготування, попередньо-печених кексів та інших хлібів, яєць, бекону або ковбаси, а також злаки з молоком та свіжими фруктами. Підрахуйте кількість людей та помножте на три: це кількість сніданків, які вам доведеться взяти з собою. Наприклад, для чотирьох людей у вашій групі буде потрібно один пакет вівсянки на день для однієї людини або всього 12 пакетів для всього часу відпочинку.

Обіди
Харчування під час подорожі не повинно бути чимось з розряду делікатесів, але воно повинно забезпечувати корисні речовини, такі як складні вуглеводи та протеїн для енергії. Розмістіть шведський стіл з бутербродами, приправами з низьким вмістом жирності, салат, помідори, огірки та сири. Розрахуйте принаймні 2-3 бутерброди і булочка на особу в обід.

Вечеря
Після дня пішого туризму, прогулянки, плавання або катання на човнах, ви будете жадібні до поживної вечері. Запакуйте в свій холодильник попередньо приготовленою куркою, яку можна легко розігріти на вогнищі, цільну картоплю та кукурудзу на грилі, а також макарони та картопляні салати.

Закуски
Суміш з арахісом, родзинками, сушеними фруктами та насінням соняшника містить здорові вуглеводи, білки та вітаміни для енергії. Плюс енергетичні батончики. Просто підрахуйте кількість людей у вашій групі, помножте на два перекуси в день. Не забудьте пакет печива для солодкого десерту.


Немає коментарів:

Дописати коментар