Найкраще взуття для пішого туризму та рафтингу

Хороше взуття для пішохідного туризму та рафтингу повинно швидко сохнути та забезпечувати добре на мокрих поверхнях, а також надавати достатню підтримку стопи для переходів на протязі дня. Якщо ви запланували нескладний похід маршрут якого пролягає добре протоптаними стежками вам підійдуть кросівки.Проте, якщо частина вашого походу включає в себе навантаження від рюкзака і важкопрохідну чи кам'яну місцевість, вам варто підібрати черевики, які можуть забезпечити більшу підтримку щиколотки, а також вищу вологостійкість.


Як вибрати

Не забудьте спробувати різне взуття, щоб знайти правильний розмір і достатній рівень комфорту для ноги. То, що добре виглядає в магазині чи в Інтернеті, може не завжди бути найкращим для вас. Якщо ваша запланована пригода є одноразовою подією, ви можете розглянути питання про оренду пари високоякісного сплавного / туристичного взуття з магазину або місцевого постачальника, замість того, щоб купувати їх.

Де купити

Спеціалізовані туристичні магазини добре себе зарекомендували, вони пропонують багатий вибір надійного взуття для походів. Оскільки ці магазини мають продукти, що мають аналогічні ціни, краще за все придбати потрібне взуття в найближчому щоб заощадити на доставці. Інший варіант - відвідати місцевий магазин та спробувати різне взуття, а потім замовити те, що вам найбільше подобається, в одному з магазинів в Інтернеті, ціни в яких переважно нижчі на весь асортимент туристичного спорядження.

Вартість

Хороша пара вологостійких туристичних черевик обійдеться десь від 80 доларів. Комфорт і надійність є одними із найважливіших факторів взуття для походів, а дорожче взуття може запропонувати більш зручну форму та кращу міцність. Тому, якщо ви будете використовувати це взуття часто, варто заплатити трохи більше.



Немає коментарів:

Дописати коментар