Список необхідного спорядження для кемпінгу

Тепер багато людей, в літній період, сідає в авто і просто подорожує країною зупиняючись в різних цікавих місцях і часто ночує в наметах, ось кілька порад, що може знадобитись для такої подорожі.
Для літньої подорожі на авто або кемпінгового відпочинку варто обрати мінімальний набір речей, що може знадобитись вам для мандрів, збираючись в подорож попередньо подумайте, що вам потрібно з їжі, одягу і як та де ви будете ночувати. З походами та іншими заходами, що заповнять ваш час, плануйте свою подорож так, щоб мова йшла про ваші пригоди на природі, а не про перевезення та перенесення великої кількості речей з одного місця в інше.


Їжа

Упакована їжа, виготовлена лише для кемпінгу та туризму, зручна, але дорога. Підготуйтеся відповідно до власних смаків, їжу яка може псуватись варто пакувати в сумки-холодильники. Беріть лише ті кухонні прибори та посуд, які підходять для вашого кемпінгу.

Вода

Возіть з собою наповнені пляшки з водою та наповнюйте їх за будь-яких можливостей. Можуть знадобитись також засоби для фільтрації води.

Одяг

Одна зміна одягу в день, плюс додаткові шкарпетки та білизна, повинно бути достатньою. Укладіть легкий дощовий одяг та легку куртку і одягніть шапку, щоб захистити себе від сонця.

Особиста гігієна

Туалетний папір працює як за призначенням, так і для носа, витирання посуду, в якості серветок та ще в багатьох ситуаціях). Один рушник на людину буде служити для душів і плавання. Упакуйте особисті речі, пам'ятайте про мило та засоби для чищення зубів. Включіть в список сонцезахисний крем та бальзам для губ.

Притулок і комфорт

Намет забезпечує захист від дощу, вітру, а також  він трішки захищає від дикої природи: комах або обнюхування вас різними тваринами, поки ви спите. Підберіть свій спальний мішок відповідно до погоди, щоб спати комфортно. Повітряний матрац або карімат робить сон більш комфортним, створюючи ізоляцію між вашим спальним мішком та землею.

Безпека та перша допомога

Візьміть додаткові акумулятори для ліхтарика, універсальний ніж, компас, карту або GPS-пристрій. Включіть в список базову аптечку, яка містить пакети антисептичних, чисті серветки, стерильної марлі, медичної бинти, еластичні бинти та джгут. Не зайвою буде термо ковдра для обігріву в екстрених ситуаціях або використання її як блискучий знак сигналу у випадку надзвичайної ситуації. Тримайте повністю заряджений мобільний телефон для надзвичайної ситуації, але пам'ятайте, що є місця де може не з'явитися сигнал.

Розваги

Вам може знадобитися заповнити кілька моментів коли ви на щось чекаєте, або погода не дозволяє продовжити подорож. Колода карт, набір кишенькових шахів або інші кишенькові ігри легко упакувати і вони не займають багато місця. Візьміть олівці, папір, книги головоломки та камеру.

Немає коментарів:

Дописати коментар